Roger Federer, Rafael Nadal, Pete Sampras in Andre Agassi navdušili v akciji "Hit for Haiti"!

13.03.2010

INDIAN WELLS, ZDA - Sedanje in nekdanje teniške legende Roger Federer, Rafael Nadal, Pete Sampras in Andre Agassi so igrali humanitarni teniški dvoboj za pomoč Haitiju in ob spremljevalnem zabavnem programu, ki je vseboval tudi ognjemet, navdušili gledalce!





16.000 gledalcev je uživalo v lepih potezah velemojstrov tenisa, vsi skupaj pa so dosegli namen prireditve, saj so za pomoč Haitiju, ki ga je prizadel močan potres, zbrali več kot milijon $!

Prireditev so začele ženske teniške legende Steffi Graf, Lindsay Davenport, Martina Navratilova in Justine Henin, ki so skupaj osvojile kar 50 grand slam turnirjev med posameznicami in 35 v parih! Zmagali sta Justine Henin in Martina Navratilova z 8:6.





Potem so na sceno stopili fantje, ki so bili ozvočeni tako, da je publika lahko slišala kaj govorijo. Agassi je v nekem trenutku vprašal Samprasa : "A veš, da se otroci sprašujejo kdo sta plešasta možakarja, ki igrata s Federerjem in Nadalom"? Pete pa mu je ob smehu odvrnil : "Meni je še ostalo nekaj las, ti si pa kot Kojak(za mlajše : pokojni filmski igralec, ki je imel že pred davnimi časi glavo obrito na nulo)"!





Vsi igralci so pokazali nekaj izvrstnih potez za gledalce, za šov in napetost na igrišču pa je skrbel Andre Agassi, ki je zanetil(namerno) besedni dvoboj s Petom Samprasom, tako da je moral Roger Federer miriti situacijo ob tem pa je dejal, da bo tako morda v prihodnosti med njim in Rafaelom Nadalom(smeh)! Na koncu je bil rezultat 8:6 za Rogerja Federerja in Peta Samprasa, vendar pa je bil izid na igrišču tako pri ženskah kot pri moških "drugo razredna tema"!





foto : yahoo
pripravil : Marjan B.


Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete